Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2019 15:20 - 10 начина да ви дадат по телевизора в България
Автор: lubopitnoto Категория: Забавление   
Прочетен: 827 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 26.03.2021 12:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 image

Не се правете, всички знаем, че мечтаете за грандиозна слава, господство върху човечеството и в крайна сметка –  безсмъртие. С две думи – нормалните неща. А това няма как да се случи, ако не ви дадат по телевизора. Поне веднъж. Ето някои начини:

Занимавате се с алтернативна медицина, астрология, леете куршуми

Вие сте нещо средно между вълшебник Илиян и доктор Емилова. Или казано просто – Бог в очите на средностатистическата българска домакиня, която сутрин в 10 ч. си е вкъщи и очаква да кажете как се разбиват камъни в бъбреците със силата на мисълта според зодията, както и дали мъжът й й изневерява все още. Съдържание, което винаги намира своето полезно място в програмата на една сериозна българска телевизия. Ефирното време ви е в кърпа вързано, но не забравяйте, че конкуренцията е огромна.

Пеете нещо

Това е може би една от най-солидните причини човек да се появи в национален ефир. Както знаете, не всеки може да пее, ето защото Вселената работи така, че всеки, който има гласови данни, да ги демонстрира директно по телевизора. Природа. Едва ли има някой в България, който да е поискал да изпее нещо в телевизионно студио и да не го е огряло. Не само риалити форматите за търсене на таланти предлагат трибуна за вас. Винаги можете просто да кажете, че се връщате от грандиозна кариера в САЩ, за да взривите родната сцена с новата си песен, посветена на бившото ви гадже – гангстер от Бронкс. И така да посетите някое токшоу за сефте. Носете си и цици.

Вече са ви давали по телевизора

Важно е да се знае, че никой не държи да предлага свръхоригинално съдържание, стига то да се гледа. Ако вече са ви дали по телевизора и някакви хора са ви напсували по фейсбук, други са ви предложили да ви водят на кафенце, а съседите вече ви гледат по-така – чудесно! Шансът да ви дадат пак по другата телевизия се е увеличил главоломно. Пригответе се да започнете да обикаляте различни студиа и да говорите едно и също нещо за определен период от време. В тези динамични времена на непрекъсната промяна, хората имат естествената нужда да зациклят. Защо да взимат наркотици, когато просто могат да гледат вас. Дайте им този шанс.

Налитате на бой

Ако ви е писнало от анонимен живот вече 30 години, просто пребийте някого и звъннете в редакцията на любимия ви сутрешен блок, а най-добре – на новините. Така или иначе е задължително във всяка новинарска емисия да има по един пребит, заклан, наръган и насилен, за да е спокойно населението. Същият обаче често е неадекватен непосредствено след случилото се, ето защо ще се появите вие. Това е не по-малко интересно. Просто се обадете и изчакайте преуморена репортерка да дойде във вашето село и да ви попита с равен тон, издаващ крайна апатия и суицидни мисли, какво точно се е случило.

Готвите

Прекрасно! Този нестандартен навик може да ви изстреля на върха на телевизионната слава, стига да решите да се появите в някое от кулинарните шоА, сам или с майка си, и на силен диалект, но уверено, да обясните защо видът на дресинга ви умишлено не е съобразен с цвета на телешкото алангле. Забравете боба с наденица, киселото зеле и любимата ви принцеса с кайма и имате шанса да откриете дори любовта на живота си някъде измежду кофа с каперси и футуристичен кухненски уред, какъвто повечето хора дори не подозираме, че съществува.

Ходили сте на почивка на острови

Вие сте жена на човек, който притежава фабрики, продуцент или друг представител на социално силното малцинство в България. От дете обичате географията и смятате, че сте интелигентна.  От огромна полза сте за редовните зрители на всяко токшоу с информация за добрите хотели в любимите ви туристически дестинации и показване на снимки по бански до екзотични шарени пилета и причудливи влечуги под жарко азиатско слънце. Ако пък сте вдигнали сватба или ви предстои такава, направо се пригответе да спите в студиото.  Личният ви живот е от огромно значение за България.

Просто искате да ви дадат по телевизора

Знаете, че когато човек иска нещо много силно и истински, то рано или късно се сбъдва. Със сигурност, ако мечтаете от дете да се появите на малкия екран и да ви зададат въпрос, това ще се случи. Вярвайте в себе си, сбъднете своите мечти със силата на мисълта и никога не губете надежда, че вашият ден ще настъпи. Естествено, добре е да работите за своите мечти, така че, видите ли някъде камера с репортер, закачливо помахайте зад гърба му, сложете му ушички или ако сте още по-дързък – изпсувайте мощно на живо или подгонете някого с метла в кадър. Може и куче.

Никой не знае кой сте вие

Животът ви е пълна мистерия. Дори съседите ви не са сигурни, че са ви виждали някога. От години стоите в сянка, обмисляйки своето грандиозно представяне в обществото. Ето че най-сетне се решавате на голямата крачка и теглите поредния кредит – този път за скъп смартфон, с който заснемате някакво клипче, което просто разцепва интернета. Всичко в 30 секунди – от събранието на входа до авторско хип-хоп видео в тъмните двери на същия – върши прекрасна работа, стига с отчайващата си простотия да буди първични емоции у аудиторията. Ако това се случи, не се съмнявайте, че ще бъдете поканени за коментар, стига да можете да генерирате свързана реч. Всъщност… Последното не е задължително.

Всички знаят кой сте, нищо че се правят

Вие не искате да ви дават по телевизора, но просто нямате друг избор. Животът ви се е стекъл по такъв начин, че откакто участвахте по бели гащи в най-гледаното риалити на България, непрекъснато сте под светлините на прожекторите. Това ви е работата, а вие сте професионалист. Ето защо се появявате спонтанно, но категорично в различни телевизионни продукции и винаги имате мнение по всякакви въпроси от бежанската криза до „заряза ли Никол Шерцингер Гришо и защо“. Лидер на мнение сте си и това си е.

Не гледате телевизия и държите да го кажете на всички

Вие не гледате телевизия и всеки път, когато ваш приятел във фейсбук се възмути от това, което току що е видял по новините, вие използвате случая за жлъчен коментар, в който отново напомняте на света, който е силно заинтересуван от битовите ви навици, че просто отдавна не гледате телевизия… В един момент осъзнавате, че повече хора трябва да научат тази любопитна подробност от личния ви живот и измисляте стратегия за това. Накрая ставате веган и под претекст, че ще говорите за новата си житейска философия на хранене, започвате да обикаляте телевизиите, като винаги пасивно агресивно уточнявате, че и не гледате телевизия. От което животът на стотици хора придобива цвят и смисъл. Благодаря!
image




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. rosiela - Много ме разсмяхте.
14.03.2019 19:08
Била съм много пъти на екран, но по други поводи, но и някои от изброените, че и водеща съм била.
цитирай
2. lubopitnoto - до rosiela
26.03.2021 14:14
Радвам се, че съм ви накарал да се усмихнете
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubopitnoto
Категория: Забавление
Прочетен: 17238
Постинги: 13
Коментари: 17
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031